logo HEIM versie 6 felgroen medium HEIM op 26 september en 2 & 3 oktober

“ Voor mij is deze buurt echt letterlijk tot leven gekomen! Echt van genoten”
Zondag 26 september, zaterdag 2 en zondag 3 oktober: HEIM-routes door de Transvaalbuurt

Vele enthousiaste bezoekers hebben de HEIM routes beleefd, én overleefd: Bobbejaan, Gerookte Snoek, Impala, Springbok, Mandela en meer. Drie prachtige dagen met bewoners van de Transvaalbuurt in de hoofdrol. En hoe! Onder begeleiding van Moving Arts Project gaven zij via theater, dans, muziek, poëzie, video’s en exposities hun antwoord op de vraag ‘Thuis voelen, wat betekent dat eigenlijk?’ 
 
Tussen half twee en zes uur stond de gezellige HEIM-passengerlounge op het Krugerplein klaar om u in te checken – paspoort thuisgelaten, open vizier meegenomen en de toegang was gratis. Met in de lounge ook Aicha’s Keuken, Francis@home (u kon al uw ervaringen delen aan tafel), speeddaten, mellow muziek, Open Podium en een spetterend eindspektakel van de dansgroep Faceless & Friends.
 
U heeft vogeltjes horen fluiten, dansers zien bewegen, poëten horen spreken, films kunnen zien, u kon meedoen met een heuse bingo. De Transvaal vroeger, de Transvaal nu. Met swing, blues, speeddating, dans, een kleefpop, hip hop en meer. HEIM liet u thuis komen. 

Bekijk HIER het beeldverslag van de HEIM projecten.
Bekijk HIER het beeldverslag van het Krugerplein
Met foto’s van Julie Hrudova, Zeraja Terluin en Noud Verhave

Bekijk HIER alle 33 projecten.

Bekijk HIER binnenkort het filmverslag.
- Verslag van het Transvaal Journaal
- Documentaire HEIM - Thuis in Transvaal van MAP en Tanja Willemse